Produkter merket med 'barbering'

Filters
Sorter etter

BARUFFALDI BARBERS AFTER SHAVE GEL ENERGY 100ML

After shave-krem for sensitiv hud; dens formulering er rik på mykgjørende og beskyttende ingredienser som hjelper huden med å forhindre betennelser ved barbering og beskytter huden hele dagen lang. BRUKSANVISNING: Påfør kremen etter barberingen på tørr hud.

Kr. 179

BARUFFALDI BARBERS AFTER SHAVE GEL FRESH 100ML

En etter-barberings balsam med høy konsentrasjon av beroligende og mykgjørende ingredienser. Det beste middelet for sensitiv hud. Den spesielle formelen har blitt beriket med anti-age ceramider. Fuktighetsgivende og virker ikke fetende.

Kr. 179

BARUFFALDI BARBERS BEARD BALSAM CREAM 50ML

En perfekt Balsamkrem for alle typer ansiktshår. Takket være Shea butter, E-vitamin og naturlige oljer som Argan, Kokos og Jojoba reduseres kløe under skjegget og brekasje av håret. Tilfører fuktighet som etterlater skjegget mykt og glansfult samtidig som det beskyttes mot ytre påvirkninger.

Kr. 229

BARUFFALDI BARBERS BEARD OIL 30ml

Et konsentrat av planteoljer for maksimum tilførsel av fuktighet av hud og hår. Designet for å mykgjøre, tilføre næring og glans uten å bli fett. Perfekt for å nøytralisere lukt fra svette og mat etc. Inneholder Jojoba og aprikosolje som mykgjør og tilfører næring.

Kr. 239

BARUFFALDI BARBERS BEARD SHAMPOO 100ML

Sulfatfri skjeggsjampo med aloe vera, ingredienser fra planteriket og beriket med naturlige oljer. Sjampoen drypper ikke og etterlater skjegget mykt og flott. Perfekt for å fjerne produktrester og nøytralisere matlukt i skjegget.

Kr. 209

BARUFFALDI BARBERS BEARD SHAVING DISPLAY

Plexiglass display, 10 plasser med 3stk after shave gel energy, 3stk after shave gel fresh og 4stk shaving cream. For mer info, sjekk ut produktene under.

Kr. 1798

BARUFFALDI BARBERS MUSTACHE WAX POMADE 30ML

En bartevoks med medium godt hold og naturlig effekt. Perfekt til å style barten og lage snurr. Produktet kan med fordel varmes opp litt, gjerne med en føner.

Kr. 199

BARUFFALDI BARBERS SHAVING CREAM 150ML

Denne innovative kremen vil gi en lettere barbering fordi barberkniven vil gli mer presis. Ansiktshuden vil bli myk og fuktig sammenlignet med de klassiske barberingsmetodene takket være mykgjørende og anti-inflammatoriske ingredienser i kremen. Den ikke-skummende formuleringen gir deg den beste presisjonen.

Kr. 179

Beard Brush

Skjeggbørste i tre med villsvinbust.

Kr. 99

SAFETY RAZOR MARBLE BLACK

Obs det medfølger ikke barberblader og høvelen kommer uten blad. Blader kommer snart i butikken.

Kr. 699

SHAVING BRUSH MARBLE, BLACK

Barberkost laget av marmor og myk grevlingbust, i kvalitet “Silvertip Badger”. Busten kan holde en stor mengde vann og lager derfor en myk og kremet barberkrem. Sort farge.

Kr. 399