Baruffaldi BIO for Men

BARUFFALDI-BIO er våre nye produkter for behandling av hud- og hår basert på sertifiserte planter av naturlige ingredienser og essensielle oljer. Produktene er designet for et stadig mer kresent klientell, som bryr seg om den naturlige og miljømessig bærekraftige kvaliteten på råvarene og ingrediensene som brukes.

Hvert produkt er formulert med ville medisinske urter fra Valtellina i de nord-Italienske alpene. Med høy konsentrasjon av aktive ingredienser av planter og naturlige stoffer og deres helbredende og beroligende egenskaper, med essensielle oljer og deres mange fordeler og behagelige dufter.

Serien er vegansk og helt uten; PEG, silikoner, parabener, parafin, mineraloljer, formaldehyd ,sLs/sLes, eDTA eller fargestoffer.

Filters
Sorter etter
Vis per side

BARUFFALDI BIO ANTI HAIR-LOSS SHAMPOO 250ML

Rosmarin hjelper deg med å stimulere mikrosirkulasjon og tilfører oksygen til hodebunnen. De essensielle oljene fra Lavendel og sitron, som beriker formelen, rengjør håret med en energigivende effekt. Sjampoen er tilsatt rødkløver og bønnespirer, som gjør det mulig å stimulere hodebunnen, og hjelpe til med å bekjempe hårtap.

Kr. 249

BARUFFALDI BIO ANTI-DANDRUFF SHAMPOO 250ML

Salvieekstrakt har hudrensende og stimulerende egenskaper som virker effektivt i hodebunnen og reduserer betennelser. Epilobiumekstrakt hjelper til på en naturlig måte å motvirke det irriterende problemet med flass og for å gjenopprette normale nivåer av fuktighet og talg til hodebunnen. Etterlater håret skinnende, fyldig og vitalisert.

Kr. 249

BARUFFALDI BIO ANTI-GREASY HAIR 250ML

Eføy og Sog - de essensielle oljene fra eukalyptus og sitron, sikrer effektiv rensing og fjerner eventuelt overflødig talg, som gjør håret fett. Sjampoen danner en tonende effekt på hodebunnen takket være de aktive ingrediensene, håret blir lett og voluminøst.

Kr. 249

BARUFFALDI BIO ANTI-HAIR LOSS LOTION 10X8ML

Intensiv behandling for å motvirke hårtap med en stimulerende og energigivende behandling, takket være tilstedeværelsen av spesifikke naturlige funksjonelle stoffer. Rosmarinekstrakt og essensielle oljer av lavendel og sitron hjelper til med å gjenopprette den naturlige balansen til de fysiologiske forholdene i håret som motvirker håravfall.

Kr. 379

BARUFFALDI BIO SHOWER-SHAMPOO 400ML

Et 2 i 1 produkt, perfekt for daglig dusj og sporadisk hårvask. Granekstrakt og essensiell olje fra eukalyptus gir en antiseptisk og stimulerende effekt. Den rensende og beskyttende virkningen av såpeurtekstrakt gjør denne dusj-sjampoen effektiv og er mykgjørende for huden.

Kr. 249