sevenspikes.themes.common.filters
sevenspikes.themes.common.closemenu
25%

PEARL OF ARGAN OIL 100ML

Pearl of Argan, er en intens skjønnhetskur for alle hårtyper. Inneholder Arganolje og Beta-carotene. Blir ikke fet, men absorberes umiddelbart uten å tynge håret. Gir en dyp pleie av håret med masse fuktighet som gir en silkeaktig følelse og en utrolig glans.
produsenter: Baruffaldi , Pearl of Argan
SKU: 7001
Før pris: Kr. 289
pris: Kr. 217

Baruffaldi Pearl of Argan hårolje er svært enkel å bruke, og gir et raskt resultat. Etter å ha vasket og håndkletørket håret er det bare å ta en liten mengde hårolje i håret og fordele dette jevnt fra ørene og ned.

Det er ingen vits i å ta oljen nær hodebunnen da håret der ofte får nok næring. I tillegg kan det få håret til å se fett ut, spesielt for de med fint, nordisk hår.

- For de som har fint, nordisk hår eller for de som sliter med fett hår og fet hodebunn er det lurt å unngå å bruke oljen nær hodebunnen. Ta i tuppene eller der hvor håret er brusete.

Det er viktig å ikke ta for mye olje om gangen, da vil den overflødige oljen legge seg utenpå hårstrået og få det til å se fett ut. Mengden vil selvfølgelig variere fra hår til hår, men en mandelstørrelse i hånden er et godt utgangspunkt.

- Etter å ha påført oljen kan man gre håret lett, og deretter føne det eller la det lufttørke. Da trekker oljen raskt inn, og håret vil bli svært lett å gre.

For de som liker å la håret lufttørke kan det være fint å vite at å bruke hårolje gjør at håret tørker fortere, fordi oljen trekker ut vannet i av håret.

Håroljene kan også brukes i tørt hår for å dempe brus eller gi en glansfull finish.